UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ CLUJ-NAPOCA
 

Buletin informativ intern   

 Cuprins Finanţări Anunţ 98                                                                                                                                         Anunţ 97      Anunţ 99
Program LEADER - GAL Podișul Mediașului
  

Grupul de Actiune Locala (GAL) Podișul Mediașului anunță lansarea sesiunii de cerere de proiecte Masura 413 Calitatea vietii si diversificarea economiei rurale.

 

Proiectele finantate se vor implementa obligatoriu in teritoriul Grupului de Actiune Locala Podisul Mediasului si vor fi dezvoltate in concordanta cu directiile de dezvoltare identificate la nivelul teritoriului, asa cum sunt ele reflectate in Planul de Dezvoltare Locala, disponibil pe site-ul asociatiei (www.galpm.ro).

 

TERITORIUL GAL

  • Alma, Atel, Axente Sever, Bazna, Blajel, Brateiu, Darlos, Dumbraveni, Hoghilag, Micasasa, Mosna, Seica Mica, Tarnava, Valea Viilor, Viisoara.

MASURA 322 Valorificarea obiectivelor de patrimoniu natural si cultural

  • Intensitatea finantarii: 100% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile

  • Cuantumul finantarii: minim 5.000 EURO, maxim 50.000 EURO

  • Alocare financiara pentru sesiunea iunie 2012: 350.000 EURO

MASURA 313 Incurajarea activitatilor turistice, componenta c si d

  • Intensitatea finantarii: 100% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile, pentru activitati turistice de interes public

  • Cuantumul finantarii: minim 5.000 EURO, maxim 40.000 EURO

  • Alocare financiara pentru sesiunea iunie 2012: 240.000 EURO

NOTA: Costurile eligibile, reprezentand investitiile de promovare aferente componentei d, trebuie sa se incadreze in limita a 10.000 Euro. Costurile eligibile reprezentand investitiile de creare site-uri web trebuie sa se incadreze in limita a 5.500 Euro.

 

Proiectele pot fi depuse in intervalul 1-30 iunie 2012, in fiecare zi lucratoare, intre orele 9.00 14.00, la Secretariatul Grupului de Actiune Locala Podisul Mediasului, din comuna Atel, nr. 91.

 

Contact:

In prezent, in Romania functioneaza 81 de grupuri de actiune locala, care vor implementa strategiile de dezvoltare locala si vor lansa apeluri de finantare pe baza masurilor preluate din PNDR. Lista completa a GAL-urilor poate fi consultata pe site-ul oficil al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, la sectiunea LEADER (www.apdrp.ro).

 
 
Pentru mai multe informații consultați:
   Site-ul asociației- dați click aici
   Site-ul APDRP - Secțiunea LEADER - dați click aici