UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ CLUJ-NAPOCA
 

Buletin informativ intern   

 Cuprins » Anunţuri şi Note interne » Anunţ 63                                                                                                                  Anunţ 62 «    » Anunţ 64
EVALUAREA CENTRELOR DE CERCETARE
  
  
CNCSIS anunţă lansarea Evaluării Centrelor de cercetare din universităţi. Acţiunea îşi propune ca, ţinând cont de tradiţia şcolii superioare româneşti şi de rezultatele obţinute de cercetarea ştiinţifică din universităţi,  să fie evaluate centrele de cercetare ştiinţifică în vederea identificării de centre de excelenţă ştiinţifică.

 

Centrele de cercetare stiintifica pot functiona in cadrul catedrelor universitare, ca unitati distincte sau departamente pe langa catedre, facultati sau universitati.

 

Centrele care in urma evaluarii rezultatelor stiintifice sunt recunoscute ca lider national in domeniul de activitate si se dovedesc a fi un partener activ, in cercetare, pe plan international, vor fi recunoscute ca centre de excelenta.

 

Centrele de excelenta recunoscute vor putea participa la viitoarele competitii organizate in cadrul programului “IDEI” (Scoli de Excelenta).

 

Pentru a vedea Metodologia CNCSIS de evaluare a Centrelor de cercetare, daţi click » aici

 
Găsiţi mai multe detalii pe Site-ul CNCSIS.